Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Borgerhvad tilbyder frivilligcentret

Idræt & bevægelse

I denne kategori finder du idræt- og motionstilbud samt idrætsforeninger i Herlev.

 

Boldklubben 1973 Herlev
Boldklubben 1973 Herlev fremmer interessen for og udbreder kendskabet til fodboldspillet i trygge omgivelser, hvor socialt samvær og respekten for det enkelte medlem vægtes højt.
Herlev Bordtennis
Vidste du, at Herlev har en af landets bedste bordtennisklubber? Klubben tilbyder træning for alle aldre og på alle niveauer – lige fra de yngste ungdomsspillere til de ældste veteraner, der for længst er gået på pension.
Herlev Boxing
Herlev Boxing tilbyder medlemmer deltagelse i boksetræning og kamp. Klubben er for alle over 10 år og tilbyder forskellige hold.
Herlev Byspejderne
Herlev Byspejderne afholder aktiviteter for børn og unge med fokus på friluftsliv, samarbejde og praktiske færdigheder. Herlev Byspejderne er kendt for et stærkt fællesskab, der giver gode og udviklende oplevelser for både børn, unge og voksne.
Herlev Dykkerklub Jernlungerne
Herlev Dykkerklub Jernlungerne udbreder kendskabet til dykning og uddan­ner medlemmerne til at kunne udøve dykning på forsvarlig vis.
Herlev Folkedanserforening
Herlev Folkedanserforening underviser voksne såvel som børn i hovedsageligt danske folkedanse fra 1700- og 1800-tallet samt baldanse fra 1800-tallet.
Herlev Ishockey Klub
Herlev Ishockey Klub tilbyder professionel træning med dygtige trænere, der støtter og udvikler spillerne. Der er stor fokus på den enkelte spiller, men også holdet, så alle føler et fællesskab.
Herlev Løbe- og Atletikklub
Herlev Løbe- og Atletikklub er et fællesskab gennem sporten, som styrker medlemmers livsstil og sociale netværk.
Herlev Petanque
Herlev Petanque mødes og spiller petanque i sommertiden 1-2 gange om aftenen.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET

Find forening nær dig