Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Vores lokaler

Her finder du vores foreningsguide, som indeholder størstedelen af vores brugere, men også foreninger som bare vil være synlige. Kontakt os hvis du også vil være medlem(300kr årligt) og gøre brug af vores lokaler og være en del af foreningsguiden.

Frivilligcentret er foreningernes hus, og vi har en række lokaler, som frivillige, grupper og foreninger kan låne. Der er lokaler i forskellige størrelser, som I kan bruge til foreningens aktiviteter, fx møder eller brugerrettede aktiviteter. Vi har køkkenfaciliteter, Teleslynge, mikrofonanlæg og projektor og mod betaling kan I også bruge kopimaskine og printer. Vi har handicapadgang både i til stueetagen og til 1 sal. Læs mere om vores medlemsskab HER.

file9 lille          file 5 lille

I kan selv booke enkelttider via vores online bookingsystem. Hvis I skal booke til faste møderækker skal i kontakte os personligt på telefon 6151 5405 eller på mail@frivilligcenterherlev.dk. Før I kan låne lokaler første gang skal i lave en aftale med os med henblik på udlevering af nøgle samt husorden. Vi åbner op for multiciple bookinger en gang om året for medlemmer.

Hvis din forening selv ønsker adgang til bookingsystemmet skal I oprettes med brugernavn og kode. Skriv til os med mailadresse, foreningsnavn og kontaktperson for oprettelse.

 

    file 3 lille              file1 lille

Store sal(60 pladser)                                          Lille sal(25 pladser)

file3 lille                       file8 lille

Grupperum 1(4 pladser)                                     Grupperum 2 (10 pladser)

file4 9lille                  file4 lille

Grupperum 3 (5 pladser)                              Grupperum 4  (8 pladser)

file 10lille

Grupperum 5(10 pladser)