Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Vejen til guldet- fundraisingkursus

Vejen til guldet- fundraisingkursus

10 oktober 2019 17:00 - 21:00

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev

Kurset tager udgangspunkt i de mest basale og grundlæggende opgaver i fundraising. Vi kigger på, hvor I finder de forskellige puljer og fonde, I kan søge – store som små.
Vi arbejder med, hvilke gode råd, når man skal skrive en ansøgning uanset om det er en mindre eller en større ansøgning.
Vi har et særligt fokus på, hvordan I kan tænke budgettet for jeres forening, så I har helt overblik over, hvad I kan søge penge til som forening eller frivillig gruppe.
Så har vi også fokus på de formelle krav til jeres forening, hvis I skal søge penge. Sidst taler vi om, hvordan man kan skaffe ressourcer til sine aktiviteter som ikke er ved traditionelle pulje- eller fondsansøgninger.
Underviser Lea Gry von Cotta Schønberg er leder og fundraiser i Frivilligcenter Halsnæs samt medejer og stifter af Konsulenthuset Kontingens. Lea har mere end 15 års erfaring med fundraising - herunder EU fundraising i foreningslivet. Lea faciliterer blandt andet workshops og underviser i fundraising, organisations- og projektudvikling i den frivillige sektor. Lea er uddannet i Politisk Kommunikation og Ledelse fra KU/CBS med speciale i civilsamfundets samarbejde med kommuner, stat, erhvervsliv og boligsociale organisationer.