Log på

Log ind på din konto

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Om Os

Om os

Nye fliser

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev er en frivillig organisation som støtter, udvikler og synliggør det frivillige sociale arbejde i Herlev. Frivilligcenteret blev stiftet i 1991, som et af Danmarks første frivilligcentre. Frivilligcenteret er uafhængigt af partipolitiske og religiøse interesser. Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev er medlem af Landsorganisationen Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark(FriSe), for derved at kvalitetssikre og udvikle vores center i samarbejde med landets 65 frivilligcentre.

En af vores hovedopgaver er frivilligformidling og foreningsservice, herunder at fremme lokale netværk på tværs af foreninger og kommunegrænser. Derudover tilbyder Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev selvhjælps- og netværksgrupper, og har et solidt kendskab til og erfaring med at hjælpe og støtte personer i krise.

Det er gratis at benytte vores tilbud, og medlemsforeninger kan gratis låne lokaler og benytte sig af vores konsulentbistand, som f.eks. hjælp til rekruttering af frivillige, fundraising, synliggørelse m.m.

Frivilligcenter & Selvhjælp Herlev er selvstændig, men samarbejder med flere aktører blandt andet Herlev Kommune; i forhold til netværksdannelse, rammer for samarbejde mellem frivillige og kommunale institutioner, men også projekter, formidling af tilbud til borgere, selvhjælp og meget mere.

  • 1